KONYA / SELÇUKLU - Büyükbayram Ortaokulu

Büyükbayram Ortaokulu

Kılıçaslan Mh. Rauf Denktaş cad. Bulut Sokak No6 SELÇUKLU/KONYA
Vizyon
Sahip olduğumuztüm güçlü yönlerimizlegeleceğe güven neren;öğrenci,çalışan,veli ve yöneticilerininmensubu olmaktan gururduyduğu,çevresinin sosyal kültürel ve sportif faaliyetler merkezi olduğu,diğer kurumlara ilham kaynağı olan bir okul olmak.
Misyon
Bizler okulumuz çatısı altında huzurlu, güven ve geleceğe umutla bakan Türk Milli Eğitiminin temel amaçları ışığında özgüven duygusu gelişmiş,teknolojiyi takip eden ve kullanan,iyi okuyucu,çağdaş düşünen ve yaşayan milli ve manevi değerlerimizi özümseyip sıkı sıkıya sahip çıkan bireyler yetiştirmeektir.
Başarılar
2013 yılı Türkiye bursluluk sınavı 1.si 8. sınıfın ilk dönemine kadar okulumuzda eğitim görmüş, 2. dönem bir özel okula geçmiştir. 2020/2021 Eğitim Öğretim Döneminde 5 tanesi Fen Liseleri olmak üzere 33 öğrencimiz Nitelikli okullara geçiş sağlamıştır.
Öğretim Şekli :2´li eğitim.
Saatler
Pazartesi - Perşembe günleri, giriş 07:20 çıkış 13:00, öğleci grup giriş 13:10 çıkış 18:50 Cuma giriş 13:30 çıkış 19:10
Kalorifer.
Belediye Otobüsü, Dolmuş.
Var
Yerleşim Yeri
Kılıçaslan Mh. Rauf Denktaş cad. Bulut Sokak No6 SELÇUKLU/KONYA buyukbayramortaokulu@gmail.com
Konya-Selçuklu merkezde yer almaktadır.
Kız Erkek Futsal Takımlarımız ve Erkekler Basketbol Takımlarımız mevcuttur.
TUBİTAK 4006 Katılım sağlanmıştır.
Tubitak-etwinning -Sıfır Atık -Her oku´lda -Değerler Eğitimi